Po shfaqet 1–50 nga 201 përfundimegjithsej

Bravo Crem 500ml

Per Akullore dhe Embelsira
179L

Vafer Napolitan 700gr

Vafer Napolitan Qumesht 700gr
259L

Vafer Napolitan 700gr

Vafer Napolitan Lajthi 700gr
259L

Vafer Napolitan 350gr

Vafer Napolitan Qumesht 350gr
139L

Vafer Napolitan 350gr

Vafer Napolitan Kakao 350gr
139L

Vafer Napoli 120gr

Vafer Napoli Qumesht 120gr
100L

Vafer Napoli 120gr

Vafer Napoli Limon 120gr
100L

Vafer Napolitan 160gr

Vafer Napolitan Qumesht-Kakao 160gr
75L

Vafer Napolitan 160gr

Vafer Napolitan Lajthi 160gr
75L

Tortina Maxi Vincinni

Tortina Maxi Lajthi-Cokollate Vincinni
230L 199L

Dolcezza 8 Cope Vincinni

Dolcezza Luleshtrydhe 8 Cope Vincinni
79L

Dolcezza 8 Cope Vincinni

Dolcezza Cokollate 8 Cope Vincinni
79L

Kek Fruta Vincinni 300gr

Kek Fruta Vincinni 300gr
169L

Kek Kakao Vincinni 300gr

Kek Kakao Vincinni 300gr
169L

Kek Stracciatella Vincinni 300gr

Kek Stracciatella Me Copa Cokollate Vincinni 300gr
169L

Kek Marble Vincinni 300gr

Kek Marble Kakao-Vanilje Vincinni 300gr
169L

Torte Vincinni 450gr

Torte Arre Kokosi Vincinni 450gr
199L

Torte Vincinni 450gr

Torte Luleshtrydhe Vincinni 450gr
199L

Torte Vincinni 450gr

Torte Cokollate Vincinni 450gr
199L

Vafer Loacker 90gr

Vafer Vanilje Loacker 90gr
99L
Back to Top