pako.al

Pagesat

Mundësitë e pagesave që Pako.al ofron janë 

  1. Paguaj me cash në dorëzimin e porosisë. 

Ju i dorëzoni paratë korrierit të Pako.al në momentin që merrni porosinë. 

2. Me Credit Card. 

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo ku ju ndodheni. 

Gjatë proçesit të përfundimit të blerjes nëse ju zgjidhni këtë mënyrë do t’ju shfaqet llogaria bankare që Pako.al ka në BKT, e cila është e regjistruar në emër te Pako.al 

Kështu çdo pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merrni mbrapsht nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që t’ju japim.

3. Së shpejti po instalohet dhe sistemi i pagesës me PayPal. 

Regjistrohuni në newsletter-in tonë

Ne kujdesemi për mbrojtjen e të dhënave tuaja. Lexoni politikën tonë të privatësisë.