Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0

Adaptor Rryme Elektrike BEU-2

Compare
Në Gjendje Ka në Gjendje

Adaptor Rryme Elektrike BEU-2

Karakteristikat:

-Dizajn elegant dhe kompakt i përshtatshëm për udhëtime.
-Ka 2 porta USB dhe 3 lloje të ndryshme spinash korendi.
-E përshtatshme për çdo lloj modeli prize.
-Fuqia maksimale: 500W.
-Voltazhi: 12V-240V.
-Rryma elektrike e mundësuar nga portat USB: 1A-6A.
-Pesha: 100 gr.
-Ngjyra e bardhë.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adaptor Rryme Elektrike BEU-2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë