Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0
Parë së Fundmi

Drite LED e rrumbullaket PF-26

20 

Compare
Në Gjendje Ka në Gjendje

Drite LED e rrumbullaket PF-26

Llamba LED e rrumbullaket PF-26 është një ndricues profesional i përshtatur për shkrepjen e fotografive dhe videove, si dhe për fotografimin e produkteve dhe ndricimin shtesë. Me tre mënyra të ndricimit – të bardhë të ngrohtë, të ftohtë dhe neutrale – kjo llambë ofron fleksibilitet në përshtatjen e dritës sipas nevojave të momentit.

Përvoja e përdoruesit është lehtësuar nga mbajtësi me koke 3D, që lejon përdoruesin të rrotullojë llambën në çdo drejtim përpara dhe mbrapa. Ndërsa, prania e një telekomande ju mundëson të rregulloni ndricimin e dritës, temperaturën e shkëlqimit dhe të ndërrojnë mënyrat e dritës me lehtësi.

Karakteristika kryesore të llambës LED e rrumbullaket janë lehtësia e përdorimit dhe përshtatshmëria në një trekëndësh pa probleme.

Specifikat e detajuara janë si vijon:

  • Modeli: PF-26
  • Temperatura e ngjyrës: 3200-5700 K;
  • Mënyrat e ndricimit: Dritë e ngrohtë / ftohtë / neutrale
  • Niveli i ndricimit: Ra95+
  • Furnizimi me energji elektrike: 220 V
  • Gjatësia e kabllit: 140 cm
  • Telekomandë
  • Dimensionet: 26 x 26 x 4 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drite LED e rrumbullaket PF-26”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë