Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0
Parë së Fundmi

Drite LED Pro 600 + Mbajtese

40 

Compare
Në Gjendje Ska më gjëndje

Drite LED Pro 600 + Mbajtese

Videolight PRO LED U600 Plus është një produkt i përftuar nga 640 copë LED me cilësi të lartë SMD me kristale, të cilat japin ndriçim në ambiente të errëta, duke siguruar një nivel të shtuar të ndriçimit me të njëjtën konsum të energjisë. Këndi i ndriçimit lejon marrjen e imazheve pa hije në skajet dhe pa zona të ndriçuara në qendër.

Temperatura e ngjyrave e këtij paneli është e rregullueshme në gamën nga 3200K në 6500K, falë dy grupeve të ndryshme të LED me temperatura të ndryshme ngjyrash. Një çelës rrotullues në pjesën e pasme të llambës ju mundëson të zgjidhni midis temperaturave të ndryshme të ngjyrave.

Karakteristikat e produktit janë si vijon:

  • Numri i LED-ve: 640 LED SMD
  • Madhësia: 20/11/3 cm
  • Temperatura: 3200-6500K
  • Fuqia: 40 vat
  • CRI (Indeksi i Rendimentit Kolorimetrik): 95+, 5000lm
  • Furnizimi me energji: 220 V
  • Permasat 21cm*12cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drite LED Pro 600 + Mbajtese”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë