Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0

Karikues Fast Charger Ugreen

Karikues Fast Charger Ugreen, karikues i shpejtë me dy porta me fuqi maksimale deri në 36 W.

18 

Compare
Në Gjendje Ka në Gjendje

Karikues Fast Charger Ugreen.

Karikues i shpejtë (prizë) Ugreen 36 Watt. Ka 2 porta për karikim të shpejtë me fuqi të shpërndarjes 3.0. USB-A.

Lejon karikimin e njëkohshëm të dy pajisjeve deri në 80% në vetëm 35 minuta, 4 herë më shpejt se karikuesi normal.
Çdo portë mbështet fuqinë maksimale deri në 18 W.

E pajisur me një çip inteligjent për të mbrojtur pajisjet tuaja nga qarku i shkurtër, mbitensioni, mbinxehja dhe mbirryma,
duke ju siguruar ju dhe pajisjen tuaj të sigurt.

Sistem ABS rezistent ndaj flakës siguron rezistencë ndaj temperaturës së lartë për shpërndarjen më të mirë të nxehtësisë.

Model: CD161 P/N:10216

Input (Hyrje): 100-240V~50/60Hz  1.0A Max

USB-A1 Output (Dalje): 5.0V-3.0A; 9.0V-2.0A; 12.0V-1.5A   18.0W

USB-A2 Output (Dalje): 5.0V-3.0A; 9.0V-2.0A; 12.0V-1.5A   18.0W

Total Output: 36.0W Max

Ngjyra: E zezë

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë