Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0

Mikrofon WiWu me Wireless

35 40 

Compare
Në Gjendje Ka në Gjendje

Mikrofon WiWu me Wireless

Karakteristikat e produktit:
1. Ndarje karikimi e integruar, ruajtje e lehtë, hapni kapakun për ta ndezur, lidhje automatike.
2. Plug and play, pa APP, një çelës për reduktimin e zhurmës, një çelës për të heshtur;
3. Transmetim të qëndrueshëm
4. Reduktimi inteligjent i zhurmës së AI; mbështet regjistrimin gjatë karikimit dhe transmetimit të drejtpërdrejtë
5. Tingull HD 360°, lidhje pa tel pa pengesa 30 m
6. Vonesa shumë e ulët, sinkronizimi i zërit dhe i figurës, i përshtatshëm për një gamë të gjerë të: transmetimit të drejtpërdrejtë, regjistrimit të kurseve online,intervista etj.
7. E përputhshme me 99% të modeleve të telefonave celularë, jetëgjatësi ultra e gjatë e baterisë.

Model

Android, IOS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mikrofon WiWu me Wireless”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë