Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0
Parë së Fundmi

Pershtates USB per Wi-Fi

10 

Shitur: 14

Compare
Në Gjendje Ka në Gjendje

Pershtates USB per Wi-Fi

Karakteristikat:

– Ofron lidhje me rreze të gjatë dhe pa vonesa kudo që të jeni.
– Përmirëson pajisjen tuaj në standardet 802.11n, të cilat janë tre herë më të shpejta.
– Shpejtësi Wi-Fi deri në 200 Mbps.
– Antena rrit marrjen dhe transmetimin e fuqive të sinjalit WiFi.
– Ky marrës WiFi mbështet versionet e Windows: 11/10/8.1/8/7/XP dhe Mac OS: X, 10.9-10.14
– Ngjyra: e zezë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pershtates USB per Wi-Fi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë