Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0

Set Tastiere dhe Mouse me Wireless 2.4GHz

35 

Compare
Në Gjendje Ka në Gjendje

Set Tastiere dhe Mouse me Wireless 2.4GHz

Karakteristikat:

  • Aksesorë të përshtatshëm për përdorim personal në punë apo në shtëpi.
  • Lehtësisht të konektueshme me anë të USB 2.4GHz.
  • Tastiera dhe mausi fuqizohen me anë të baterive të zëvendësueshme AAA.
  • Dizajn ergonomik, lehtësisht të transportueshme.
  • Suporton lidhje me kompjuter, laptop, Smart TV dhe Android Box.
  • Largësia e efikasitetit të punës afërsisht 10m.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Tastiere dhe Mouse me Wireless 2.4GHz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë