Kutia Universale Riparuese

10.00 Euro €
Korrik 29, 2019 Durrës, Durrës Durres, L.17 62

Pershkrimi

Kutia Universale Riparuese
Riparon Smartphone,SmartWatch,TV LED etj..

Mjetet e nevojshme që ju duhen për tu bërë mjeshtër.
Kaçavida,Hapse xhami Smartphone,dhe aksesorët për çdo pajisje...
Kutia qe do tju shpetoje nga cdo problem teknik.


Info i nevojshem

  • Mos paguani me karte krediti nese ju kerkon dikush
  • Mos beni pagesa me Western Union apo forma te ngjashme pasi nuk e njihni shitesin.
  • Mos blini ose shisni jashte shtetit.
  • Questo sito non è coinvolto in nessuna transazione e non gestisce pagamenti, acquisti, le transazioni di garanzia, servizi di pagamento elettronici, o offerte di "protezione dell'acquirente" o "certificati di vendita"