Karikues Xperia Z2 Dock

5.00 Euro €
Korrik 21, 2019 Durrës Durres, L.17 43

Pershkrimi

Karikues per Xperia Sony Z2-Z3
-i Pershtatshem per tavoline, zyre etj

Praktik dhe karikon me menyre magnetike


Info i nevojshem

  • Mos paguani me karte krediti nese ju kerkon dikush
  • Mos beni pagesa me Western Union apo forma te ngjashme pasi nuk e njihni shitesin.
  • Mos blini ose shisni jashte shtetit.
  • Questo sito non è coinvolto in nessuna transazione e non gestisce pagamenti, acquisti, le transazioni di garanzia, servizi di pagamento elettronici, o offerte di "protezione dell'acquirente" o "certificati di vendita"