I7ws Kufje me bluetooth

15.00 Euro €
Korrik 24, 2019 Albania Stacioni Trenit,Kryemdhenj 78

Pershkrimi

Kufje me bluetooth I7ws ne gjendje shume te mire bashke me karikusin.
Perdoren per Apple dhe Samsung. Airpods style.
Kufje me bluetooth mjaft praktike dhe me nje kualitet te larte audioje.


Info i nevojshem

  • Mos paguani me karte krediti nese ju kerkon dikush
  • Mos beni pagesa me Western Union apo forma te ngjashme pasi nuk e njihni shitesin.
  • Mos blini ose shisni jashte shtetit.
  • Questo sito non è coinvolto in nessuna transazione e non gestisce pagamenti, acquisti, le transazioni di garanzia, servizi di pagamento elettronici, o offerte di "protezione dell'acquirente" o "certificati di vendita"