Mbajtese Celulari

7.00 Euro €
Korrik 25, 2019 Durrës, Durrës Durres, L.17 14

Pershkrimi

Mbajtësit Smartphon-ash
I përkryer dhe praktik për ta marë kudo me vete
Të përshtatshme për: s5, s6, s7, s8, j5, j4, j7, a3, a5, a7, a8, iphone 5,6, 7,8
Mbani celularin tuaj ne cdo lloj aktiviteti sportiv.


Info i nevojshem

  • Mos paguani me karte krediti nese ju kerkon dikush
  • Mos beni pagesa me Western Union apo forma te ngjashme pasi nuk e njihni shitesin.
  • Mos blini ose shisni jashte shtetit.
  • Questo sito non è coinvolto in nessuna transazione e non gestisce pagamenti, acquisti, le transazioni di garanzia, servizi di pagamento elettronici, o offerte di "protezione dell'acquirente" o "certificati di vendita"