Yje qe Ndicojne naten

5.00 Euro €
Korrik 22, 2019 Durrës, Durrës Durres, L.17 45

Pershkrimi

Yje vezullues te cilet ngjiten ne mur dhe ndricojne naten me ndihmen e fosforitJu do te ndiheni sikur po flini ne nje qiell te hapur me vezullimin e yjeve.
Porosit tani keto yje dekoruese me ndricim


Info i nevojshem

  • Mos paguani me karte krediti nese ju kerkon dikush
  • Mos beni pagesa me Western Union apo forma te ngjashme pasi nuk e njihni shitesin.
  • Mos blini ose shisni jashte shtetit.
  • Questo sito non è coinvolto in nessuna transazione e non gestisce pagamenti, acquisti, le transazioni di garanzia, servizi di pagamento elettronici, o offerte di "protezione dell'acquirente" o "certificati di vendita"