Whatsapp

Kryefaqja
Shop
Wishlist0
Parë së Fundmi

Pako.al ofron transportin më të shpejtë të mundshëm në Shqipëri dhe më ekonomik.

Transporti për porositë mbi 5000 Lekë është falas!

Transporti në Shqipëri për vlerat <5000 Lekë kushton 300Lekë.

 

Fakti që jemi në Durrës shpesh e bën logjistikën më të vështirë pasi behët Pickup nga korrieri dhe shkohet fillimisht në Tiranë dhe më pas bëhet shpërndarja e pakove.

Ne garantojmë transport brenda 48H në të gjithë Shqipërinë.

Back to Top
Produkti është shtuar në shportë