pako.al

Transporti

Ne jemi siguruar të ofrojmë koston më të ulët të transportit për klientët tanë. 

Për porositë nën 3000 lekë – transporti 100 lekë

Për porositë mbi 3000 lekë – transporti FALAS 

Çdo porosi që bëhet brenda orës 15:00, ju vjen brenda ditës. ( gjatë orarit 16:00 – 20:00 ) 

Çdo porosi që bëhet pas orës 15:00, ju vjen ditën e nesërme përsëri ( gjatë orarit 16:00 – 20:00 )

Ne kujdesemi që transporti të bëhet nga një staf korrekt,  i kualifikuar, ku mbi të gjitha sjellja dhe morali janë vlerat kryesore të punonjësve tanë. 

Të gjitha makinat që bëjnë transportin e porosive ne Pako.al janë te pajisuara me sistemin e  frigoriferit me temperaturë deri në 0 gradë, për të mundësuar ruajtjen e cilësisë dhe çdo vlere të produktit ose ushqimit deri në momentin që të vijë në derën e shtëpisë suaj. 

Regjistrohuni në newsletter-in tonë

Ne kujdesemi për mbrojtjen e të dhënave tuaja. Lexoni politikën tonë të privatësisë.