pako.al
Katalogu Javor
Ushqime të përditshme
 • TE-FRESKETA-1668X576px-(1-4SLIDER)(1)
  Bulmet-&-Djathë-600x600px-(1-4SLIDER)(1.1)
  Vezë-&-Qumësht–600x600px-(1-4SLIDER)(1.2)
  Sallameri-&-Djathë-600x600px-(1-4SLIDER)(1.3)
  Kos-frutash-600x600px-(1-4SLIDER)(1.4)
 • KUZHINA-E-USHQIMEVE-1668X576px-(1-4SLIDER)(2)
  Makarona-600x600px-(1-4SLIDER)(1.1)
  Ingredientë-Gatimi-600x600px-(1-4SLIDER)(1.2)
  Mëngjesi-Cerealet-600x600px-(1-4SLIDER)(1.3)
  Produkte-të-Konservuara-600x600px-(1-4SLIDER)(1.4)
 • PIJET-1668X576px-(1-4SLIDER)(3)
  Uje-600x600px-(1-4SLIDER)(3.1)
  Lengje-frutash-600x600px-(1-4SLIDER)(3.2)
  Pije-me-gaz-600x600px-(1-4SLIDER)(3.3)
  Kafe-600x600px-(1-4SLIDER)(3.4)
 • SLIDER TE NGRIRA 1668X588
  Mish-dhe-pula ( 600×600)
  Fruta-Perime( 600×600)
  Produkte-Deti ( 600×600 )
  Vakte-te-gatshme ( 600×600 )
 • SLIDERI KUJDESI PER FEMIJE ( 1668 X 576 )
  Ushqim-per-femije ( 600 x 600 )
  pelena-per-femije ( 600 x 600 )
  leter-e-lagur-shampo ( 600×600 )
  aksesore ( 600×600 )
 • SLIDERI KUJDESI PER KAFSHE ( 1668 X 576 )
  Ushqim-per-qen ( 600 x 600 )
  Ushqim-per-mace ( 600 x 600 ) 1
  ushqim-per-qen-2 ( 600 x 600 )
  ushqim-per-mace-2 (600 x 600 )
Më të shiturat e kategorisë Të freskëta
Më të rejat e kategorisë Të freskëta
Kujdesi Vetiak & Shtëpia
 • SLIDERI KUJDESI VETIAK ( 1668 me 576 )
  shampo-koke-trupi ( 600 x 600 )
  kujdesi-oral ( 600 x 600 )
  kujdesi-per-femra ( 600 x 600 )
  sapun-dhe-sapun-leng ( 600 x 600 )
 • SLIDERI KUJDESI PER SHTEPINE ( 1668 X 576 )
  lares-per-ene ( 600 x 600 )
  dysheme-pllaka-parket ( 600x 600 )
  xhama-universale ( 600 x 600 )
  pastrues-wc ( 600 x 600 )
 • SLIDERI KUJDES PER RROBA ( 1668 x 575 )
  lares-pluhur ( 600 x 600 )
  zbutes ( 600 x 600 )
  lares-leng ( 600 x 600 )
  lares-kapsul ( 600 x 600 )
 • SLIDERI TE NDRYSHME ( 1668 x 576 )
  alumin-pelikola-plastike
  Industriale ( 600×600 )
  letra-kuzhine-higjenike ( 600×600)
  produkte-pastrimi ( 600 x 600 )
Kujdesi Vetiak & Detergjente
Më të Shiturat e Ushqimeve
SLIDER-1-2-2-(1)-(-1200x780px-)-Deri-në-25%-Ulje-Oriz,-Makarona
SLIDER-1-2-2-(1.2)(-900x390px-)-Deri-në-30%-Ulje-Pijet
SLIDER-1-2-2-(1.3)(-900x390px-)-Deri-në-20%-Ulje-Ingredientet-e-Gatimit
SLIDER-1-2-2-(1.4)(-900x390px-)-Deri-në-35%-Ulje-Ushqimet-e-Embla
SLIDER-1-2-2-(1.4)(-900x390px-)-Deri-në-25%-Ulje-në-Ushqimet-e-Konservuara
Më të Shiturat e Pastrimit dhe Kujdesit për Shtëpine
SLIDER-1-2-2-(1)-(-1200x780px-)-Deri-në-25%-Ulje-Detergjentët-për-Rroba
SLIDER-1-2-2-(1.2)-(-1200x780px-)-Deri-në-35%-Produktet-e-Letër-Higjenike-&-Bobina
SLIDER-1-2-2-(1.3)-(-1200x780px-)-Deri-në-50%-Laresit-për-Enë-&-Lavastovilje
SLIDER-1-2-2-(1.2)-(-1200x780px-)-Deri në 50% Ulje Letra e Lagur
SLIDER-1-2-2-(1.5)-(-1200x780px-)-Deri-në-30%-Ulje-për-Produktet-e-Pastrimit
Më të shiturat e Pastrimit dhe Kujdesit për Shtëpine
Më të rejat e Pastrimit dhe Kujdesit për Shtëpine

Regjistrohuni në newsletter-in tonë

Ne kujdesemi për mbrojtjen e të dhënave tuaja. Lexoni politikën tonë të privatësisë.